1．Who won first place in the English spelling competition?
2．What hair does Lily have now?
A．Short black hair. B．Short golden hair.
C．Long black hair.
3．What is Mike probably poor at?
A．Playing the piano. B．Singing songs.
4．When will the movie begin?
A．At 4：00. B．At 4：15.
5．What’s the weather probably like now?
6．When will the man’s son go to the concert?
A．On March 19th.
B．On March 20th.
C．On March 21st.
7．How much will the man’s son pay for a ticket?
A．$15. B．$25. C．$35.
8．What is the man’s main problem?
C．Pressure of work.
9．On which day did the man begin to take the medicine?
10．What color does the woman like?
11．Where is the woman’s uncle now?
A．In Los Angeles. B．In New York.
12．What will the woman do?
A．Ask her uncle for help.
B．Go to buy the paint.
C．Help paint the rooms.
13．How does the man usually go to school?
A．By bike. B．By car.
14．What does the man like to do in his free time?
A．Do some reading.
B．Do the cleaning.
C．Do the gardening.
15．What does the man often eat for lunch?
16．What snack does the man usually have during his break?
A．A chocolate bar.
B．An ice cream.
17．What is on the right along the hall?
A．The kitchen. B．The toilet.
C．The dining room.
18．Where is Alex and Tom’s room?
A．Next to John’s.
B．Opposite to John’s.
C．Next to Kevin’s.
19．When can John use the bathroom?
A．From 6：30 to 7.
B．From 7 to 7：20.
C．From 7：20 to 7：30.
20．For what will the speaker charge John?
A．Cleaning his room.
B．Washing the dishes.
C．Washing his clothes.
W：Congratulations，Tom! I hear you’ve won first place in the English spelling competition.
M：Thanks，Ella，but actually I just won second place.Alice won first place.
M：Lisa，I haven’t seen your cousin Lily for years.Has she changed much？I just remember her as a cute girl with long black hair.
W：Yes，she’s changed a lot since you saw her last.She has short golden hair now.
M：You seem to admire Mike a great deal.Why?
W：Well，he’s really talented.He plays the piano very well，and he can sing beautifully，too.
M：That’s true，but he often gets quite low grades in exams.
W：Where is Jane? She said she’d be here by 4：00，but it’s already 4：15.The movie begins in just 10 minutes.
M：Oh，you know Jane—she’s always late.I’m sure she’ll miss the beginning of the movie.
M：Lucy，you’ve been sitting in front of the computer for hours.
W：Well，it’s raining.There’s nothing to do in such weather but surf the Internet.
M：Lucy，are you sure that’s not just an excuse? The sun has been out for an hour.
M：My son’s just tried to book some tickets for the Black Key concert on March 21st but there’s a problem with your website.
W：I’m sorry about that.There are only the most expensive tickets left for that date，I’m afraid.
M：What about the 20th? Have you got any for $25?
W：Sorry，those are all sold out—but there are some on the 19th.Or there are $35 ones on the 20th.
M：Yes，those would be best.The 19th is no good because he’ll go to school the next day.
W：What’s the matter?
M：I’ve been having a lot of headaches recently.
W：How long have they been bothering you?
M：Since this past Monday.I hadn’t slept well the night before and thought that was the reason，so I went to work as usual.
W：Did you take any medicine?
M：Not on Monday，but I did take some on the following day.The pain stopped for about half a day and then came back that night，so I decided to come and see you.
W：OK.Let me examine you and see if we can sort this out.
M：Which color do you want our bedroom to be painted，blue or yellow?
W：Can I choose another color?
M：Sure.I haven’t bought the paint yet.
W：Great.I’d like green then.I love green.
M：OK.So what color would you like for the sitting room?
W：I think just a simple white would be OK.What color does Jim want his bedroom to be?
M：He chose blue.You know，it’s his favorite color.
W：Yeah.So who have you found to paint for us?
M：Well，I’d planned to ask your uncle to do it for us，but he isn’t in Los Angeles now.He’s in Chicago for about two weeks，and then he’ll go to New York for a while.So I’ve decided to paint by myself.
W：Oh，do let me help.That will be fun!
W：How often do you exercise？Do you play any sports?
M：I do sports at school—that’s about three hours every week—but that’s all.I don’t do any sports outside of school.
W：Not even any cycling or walking?
M：Very rarely，because my mom takes me to school in the car.
W：Did you know that doing jobs around the house like cleaning or gardening can help you lose weight?
M：Really? I hate cleaning and gardening.If I have free time，I like reading books.
W：What do you usually eat for breakfast and lunch?
M：I’m usually in a hurry in the morning so I just eat some biscuits.At lunchtime I buy a large bag of potato chips.
W：And what do you eat at home in the evening?
M：Usually fish with vegetables，or sometimes spaghetti.
W：Do you often eat snacks between meals?
M：Sometimes.I always eat a chocolate bar during my break and I often have a yogurt or an ice cream when I arrive home from school.
OK，John，so let me show you around.This is the hall，of course.On the left is the kitchen...on the right is dining room，and then along here，if you follow me，on the right is the living room.OK，that’s the downstairs.Oh，I nearly forgot，there is a toilet here just at the bottom of the stairs.So let’s go upstairs now...on the left is our room—that’s my husband Kevin and me—and opposite is Alex and Tom’s room.It’s quite big.This is your room，along here next to Alex and Tom’s room.
So breakfast is at 7：30，and we always have dinner at 6：30.Please don’t be late.The bathroom is quite busy in the mornings—it will be free for you to use at 7，and try to finish by twenty past.I won’t clean your room，so you’ll have to keep your own area tidy，but I’ll wash your dishes.You can do your washing on Sundays.If you’d rather not do it yourself，I can do it，but it’s an extra $10 a week.Here’s your key.OK，I think that’s everything.
答案 1.C 2.B 3.C 4.C 5.B 6.B 7.C 8.A
9．B 10.A 11.C 12.C 13.B 14.A 15.C 16.A
17．C 18.A 19.B 20.C
It’s an annual argument.Do we or do we not go on holiday? My wife says no because we have no savings to save us.I say you only live once and we work hard and what’s the point if you can’t go on holiday.The joy of a recession (不景气) means no argument next year—we just won’t go.
Since money is known to be one of the things most likely to bring a relationship to its knees，we should be grateful.For many families the recession means more than not booking a holiday.A YouGov survey of 2，000 people found 22% said they were arguing more with their partners because of concerns about money.A recent research shows arguments about money were especially damaging to couples.
Kim Stephenson，an occupational psychologist，believes money may be different things to men and women.“People can say the same things about money but have different ideas of what it’s for.” he explains.“They’ll say it’s to save，to spend，for security，for freedom，to show someone you love them.” He says men are more likely to see money as a way of buying status and of showing their parents that they’ve achieved something.
“The biggest problem is that couples assume each other know what’s going on with their finances，but they don’t.There seems to be more of a taboo (禁忌) about talking about money than about death.But you both need to know what you’re doing，who’s paying what into the joint account and how much you keep separately.In a healthy relationship，you don’t have to agree about money，but you have to talk about it.”
21．What does the author say about going on holiday in Paragraph 1?
A．It will cost them too much money.
B．It is the chief cause of family quarrels.
C．It makes all the hard work worthwhile.
D．Few people can afford it without working hard.
答案 C [细节理解题。从首段中作者评论句“I say you only live once and we work hard and what’s the point if you can’t go on holiday.”可知，我们的努力工作是值得去度假的。故选C。]
22．According to the text，what does Kim Stephenson believe?
A．Money is often a symbol of a person’s status.
B．Men and women view money in different ways.
C．Men and women spend money on different things.
D．Money means a great deal to both men and women.
答案 B [细节理解题。根据第三段首句“Kim，...，believes money may be different things to men and women.”可知，Kim Stephenson认为男的和女的对钱的看法是不一样的。故选B。]
23．The author suggests that couples should ________．
A．discuss money matters to maintain a healthy relationship
B．put their money together instead of keeping it separately
C．make efforts to reach agreement on their family budgets
D．avoid arguing about money matters to remain romantic
答案 A [细节理解题。从文章的最后一句“In a healthy relationship，you don’t have to agree about money，but you have to talk about it.”可知，作者认为夫妇应该就钱的问题多讨论，这样可以建立健康的关系。故选B。]
Mark Twain，the famous American writer and a great master of humor，liked to play jokes on others.But once a joke was played on him.One day Mark Twain was invited to give a talk in a small town.At lunch he met a young man，one of his friends.
The young man said that he had an uncle with him.He told Mark Twain that his uncle never laughed or smiled，and that nobody and nothing was able to make his uncle smile or laugh.
“You bring your uncle to my talk this evening，” said Mark Twain.“I’m sure I can make him laugh.”
That evening the young man and his uncle sat in the front.Mark Twain began to speak.He told several funny stories and made everyone in the room laugh.But the man never even smiled.Mark Twain told more funny stories，but the old man still kept quiet.Mark Twain continued to tell his funny stories.Finally he stopped.He was tired and quite disappointed.
Some days later，Mark Twain told another friend what had happened.“Oh，” said his friend，“I know that man.He’s been deaf for years.”
24．The writer wrote the passage mainly to ________．
A．tell readers Mark Twain liked playing jokes
B．tell readers a joke played on Mark Twain
C．tell readers Mark Twain was a great writer
D．tell readers how to tell a funny story
答案 B [主旨大意题。从整篇文章来看，作者主要告诉读者马克·吐温被人捉弄的故事。故选B。]
25．One day Mark Twain met ________ at lunch.
A．a friend B．his brother
C．his teacher D．a young girl
答案 A [细节理解题。由第一段最后一句“At lunch he met a young man，one of his friends.”可知，A正确。故选A。]
26．Mark Twain stopped finally because he was ________．
答案 A [细节理解题。由第四段最后两句“Finally he stopped.He was tired and quite disappointed.”可知，他感到累而且相当失望，所以他停止了。故选A。]
27．Mark Twain couldn’t make the old man laugh because ________．
A．his jokes were not funny
B．the old man wasn’t interested in the jokes
C．the old man could tell more funny jokes
D．the old man was deaf
答案 D [细节理解题。由最后一段可知老人耳聋多年了，因此他不笑的真正原因是他听不见马克·吐温讲的笑话。故选D。]
Ottawa is the capital of Canada.It is the second largest city in Ontario and the fourth largest city in the country.
The Centre Block is the main building on Parliament Hill (国会山)．It is also the location of several ceremonial spaces，such as the Hall of Honor and the Memorial Chamber.The present Centre Block is the second iteration of the building，after the first was destroyed by fire in 1916，and it is one of the most recognizable buildings in Canada.
Downtown Ottawa is the commercial，and economic centre of the city.Most of the buildings are office towers.While most of Ottawa’s high tech industry is based elsewhere，it has a significant presence in the downtown core.The downtown also contains a number of apartments，hotels，and the older single family homes and townhouses along its edges.
The National Gallery of Canada is one of Canada’s premier art galleries.The Gallery has a large and varied collection of paintings，drawings，sculpture and photographs.Although its focus is on Canadian art，it also holds works by some noted American and European artists.
The Rideau Canal is the oldest continuously operated canal system in North America.At the very beginning，the purpose of the Rideau Canal was military，as it was intended to provide a secure supply and communication route between Montreal and the British naval base in Kingston.It remains in use today primarily for pleasure boating，with most of its original structures undamaged.The locks on the system open for navigation in mid－May and close in mid－October.
28．The underlined word “iteration” in the 2nd paragraph probably means ________．
答案 C [词义猜测题。从第二段中的“after the first was destroyed by fire in 1916”可知，现如今的中央街区是重新翻修的，以前的那一座在1916的大火中被毁坏了。所以iteration的意思相当于copy复制品。故选C。]
29．In the core of Downtown Ottawa，we could see ________．
A．a large number of tall towers
B．head offices of Ottawa’s high tech industry
C．a number of apartments and hotels
D．the older single family homes and townhouses
答案 B [细节理解题。根据文章第三段可知，在渥太华的市中心都是办公大楼，而且主要是高科技行业的办公大楼。]
30．Collections in the National Gallery of Canada are mainly ________．
A．paintings and drawings
B．sculpture and photographs
C．works by Canadian artists
D．artwork by Americans and Europeans
答案 C [细节理解题。根据倒数第二段中的“The Gallery has a large and varied...by some noted American and European artists.”可知，该美术馆主要收藏的是各种各样的画以及雕像、照片。它主要是收藏加拿大人的艺术作品，同时也收藏一些著名的美国人和欧洲人的作品，故选C。]
31．Which of the following is true about the Rideau Canal?
A．It is the oldest canal system in North America.
B．It was originally for the military purpose.
C．The original structures remain never changed.
D．People can only go boating from May to October.
答案 B [推理判断题。根据最后一段“At the very beginning，the purpose of the Rideau Canal was military”可知，修建该运河最初是出于军事目的。]
“Getting late for a meeting，I need to run.” he said，as he put his coat over the shoulder and rushed out of the house.As he drove away，she came running down the stairs—two at a time.“Wait，wait.” she shouted，but he had already left.
“He forgot to give me a goodbye kiss.” she said in a low，sad voice that shook under the weight of the hurt.She called him and said，“You left without giving me a kiss.” “I am sorry，sweetheart.” he said，his voice was shaking.“It is okay.” she said，trying to be all grown－up as she cut the call.
She ate her breakfast quickly，put on her shoes，picked up her school bag and started to walk out of the door.Her shoulders were slumped(耷拉) and her eyes were filled with tears.As she climbed down the steps，a car came to a stop outside the house.He got out of the car.She ran to him.
“I am sorry I forgot.” he said，as he picked her up and hugged her.She said nothing.Her jaw ached from smiling.
Fifteen years later，no one would remember he was late for a meeting，but a little girl would never ever forget that her father drove all the way back home just to kiss her goodbye!
What is more important，work or family? Some parents always put work before everything.But some put family first.Remember，the company will run the same without you and your colleagues (同事) may forget you soon after you leave.But you are everything to your children.
32．The girl ran down the stairs fast to ________．
A．go to school on time
B．go to a meeting on time
C．get a goodbye kiss
D．say goodbye to her father
答案 C [细节理解题。根据第二段中的“‘He forgot to give me a goodbye kiss，’．..the hurt.”可知，女孩快速跑下楼梯是因为想要得到父亲的一个吻别。]
33．How did the girl probably feel after she cut the call?
答案 B [推理判断题。根据第三段中的“Her shoulders were slumped(耷拉) and her eyes were filled with tears.”可推知，挂断电话后，女孩的情绪很低落。]
34．It can be inferred from the passage that ________．
A．the girl is 15 years old now
B．the father lost his job that day
C．the father drives the girl to school every day
D．the father was late for the meeting that morning
答案 D [推理判断题。根据第五段中的“Fifteen years later，no one would remember he was late for a meeting...”可推知，那一天女孩的父亲开会迟到了。]
35．The passage is meant to suggest that parents _____________.
A．put their children first
B．pay less attention to work
C．work hard to support the family
D．keep a balance between work and family
答案 A [主旨大意题。通读全文尤其是最后一段中的“Some parents always put work before everything.But some put family first...But you are everything to your children.”可知，文章主要想建议家长应该把家庭、孩子放在首位。]
__36__I am sure that since winter is approaching，your skates are set to come out，just waiting to be used.Impress your friends with your new trick on how to ice－skate backwards with the help of these tips.
The first thing that you need to do is：stand straight.
__37__，if you feel that you are falling backwards.
Don’t worry; this happens to all.
Confidence is what you need
The most important step while learning how to skate backwards is having enough confidence in yourself and in what you are doing.How can you achieve this？By practice.One of the important ice skating tips and techniques is that if you feel that you are losing your balance，then scissor (做剪式运动) your skates.__38__
Try sculling (滑) with one skate while rolling in a straight line with the other.That is，keep pushing yourself backwards with an outwards stroke (滑动)．Now bring the skate which you are using to scull，and then again，repeat the same process.Make sure that you put most of your weight on the skate which is moving straight and not the one with which you are sculling.Now，try the same thing using the other foot.
Once you are confident that you can scull with either foot，the next thing that you have to do is increase your speed.Try some of your own tricks now.Scull with either foot or with both at the same time.
Scull and be aware
While you keep one foot straight，keep sculling with the other.You can do that with both feet at the same time.__40__ but don’t get so involved that you don’t see where you are going.If you are not watching your back，you might just bang against something or someone.
A．Don’t you just love ice skating every winter?
B．While going backwards，just get used to the feeling of moving backwards
C．Keep practicing this till you are confident about it
D．Increase your speed now
E．One must be brave enough to learn to ice－skate backwards
F．Concentrate on what you are doing
G．Just put your chin up and slightly bend your knees
36．A [根据“I am sure that...waiting to be used.”可知，本段讲的是滑冰，A项中的“winter”与后面的“winter is approaching”呼应，故选A。]
37．G [根据“stand straight...you are falling backwards”可知，第一步是保持身体直立，G项中的“抬高下巴、弯曲膝盖”与后面的“感觉向后倒”是因果关系，故选G。]
38．C [根据“having enough confidence in yourself and in what you are doing...By practice.”可知，最重要的是要对自己有信心，还要通过大量的练习，故选C。]
39．D [根据“the next thing that you have to do is increase your speed”可知，当自信自己能够用一只脚滑行时，接着就要开始加快速度了，故选D。]
40．F [根据“but don’t get so involved...watching your back”可知，也不能太过于关注脚步动作，还要注意身后是否有障碍物，由此可知，这里讲的是要全神贯注于你正在做的事情上，故选F。]
For me，becoming an Olympian was not developing a gift of natural athletic ability，but an act of will.
In the summer of 1979，I started __41__ for the Olympic trials(选拔赛) to be held the next year.I felt happy as I made progress towards my big __42__．But then in November，an __43__ situation appeared.I injured my back and couldn’t move.I had to leave the __44__．Everyone felt __45__ for me.Everyone but me.
I never believed this would __46__ me.However，my __47__ was slow.With only a few months remaining，I knew I would never make it __48__ I did something.So，I started training in the only way I could in my mind.
I bought films of the world－record holders in pentathlon (五项全能运动)．Sitting in a chair，I __49__ them over and over.I lay on the bed and imagined the experience of __50__ at the trials.Some people thought I was crazy，but I wasn’t ready to __51__ yet.I trained as hard as I could without moving a muscle (肌肉)．I __52__ this practice with all my heart.
By the time the trials actually began，I had been __53__ enough to compete.__54__，as I walked across the field，I heard a voice on the loudspeaker announcing my name.I could hardly hold back my __55__ as the announcer said，“Second place，1980 Olympic Pentathlon: Marilyn King.”
【语篇解读】 本文是记叙文，讲述了运动员Marilyn King在受伤后通过观看影片并想象和他人进行竞争的方式训练，最终在奥运会选拔赛上获得第二名的故事。
答案 B [根据常识可知，参加选拔赛前需要训练。advertise“做广告”；train“训练”；develop“发展”；organize“组织”。故选B。]
答案 A [根据上文可知，作者想参加选拔赛，把这个当作了自己的目标。故选A。]
答案 D [根据后句内容可知，作者受伤了，这是一个意外情况。故选D。]
答案 A [根据上文可知，作者在训练，准备参加奥运会选拔赛，所以她受伤后不得不离开了跑道。故选A。track“跑道”。]
答案 C [当作者因为受伤不得不停止训练时，人们为她感到惋惜。feel sorry for“为……感到惋惜”。故选C。]
答案 D [根据第四段内容可知，作者在受伤后进行其他形式的训练，由此推断作者认为受伤不会阻挡自己。故选D。]
答案 B [根据上下文可知，虽然作者认为受伤不会阻挡自己参加选拔赛，但是她的进展缓慢。故选B。]
答案 B [根据语境可知，作者认为自己必须做些什么，否则自己不会成功。unless“除非”。]
答案 D [根据前句内容可知，作者买了五项全能运动的世界纪录的保持者的影片并反复观看。故选D。]
答案 B [根据上下文可知，作者躺在床上，想象在选拔赛中和他人进行竞争，以这种方式训练。故选B。]
51．A.give up B．break up
C．keep on D．give out
答案 A [根据语境可知，作者在受伤期间用观看影片并想象和他人进行竞争的方式训练。虽然人们认为她的行为是疯狂的，但是她不放弃，不认输。故选A。give up“放弃”；break up“(关系)破裂”；keep on“继续”；give out“分发”。]
答案 B [根据前句内容可知，作者坚持进行的这种训练方法不需要动一块肌肉。可是她完全相信这种方法。故选B。]
答案 C [根据下文可知，到了选拔赛开始的时候作者的伤已经好了，可以参加比赛。故选C。]
答案 C [根据后文内容可知，作者听到了广播播报她的成绩，由此推断这是到了选拔赛的最后。故选C。]
答案 D [作者在知道自己的比赛成绩时忍不住流下了眼泪。故选D。]
The Longji Rice Terraces 56.________ (build) by the local Zhuang and Yao people，to whom Guangxi is home.57.________ (start) in the Yuan Dynasty，work on the terraces took hundreds of years，until 58.________ (it) completion in the early Qing Dynasty.These terraces increase the areas 59.________ which people grow rice.Besides，they can catch the rainwater and prevent the soil from 60.________ (wash) away.But perhaps 61.________ is most significant is the way in which people have worked in harmony 62.________ nature to make these terraces and grow rice.Although modern technology could help produce more 63.________ (crop)，the rice growers are people for whom traditions hold much value.Today，the Longji Rice Terraces attract thousands of 64.________ (visit)who come to admire this great wonder created by people 65.________ nature working together.
56．were built [考查动词时态语态。句意：龙脊梯田是由当地的壮族和瑶族人建造的，广西是他们的故乡。根据文章内容可知建造龙脊梯田发生在过去，The Longji Rice Terraces与build之间为被动关系，故用一般过去时的被动语态，主语为The Longji Rice Terraces。故填were built。]
59．in [考查介词。句意：这些梯田增加了人们种植水稻的面积。本句属于“介词＋关系代词”结构定语从句修饰先行词the areas，且根据短语in the areas“在这个地区；在该领域”，因此用介词in。故填in。]
60．being washed [考查非谓语动词。句意：此外，它们可以收集雨水，防止土壤被冲走。根据短语prevent...from doing...“阻止……做……”可知后跟动词－ing形式，且the soil与wash away之间为被动关系，故填being washed。]
62．with [考查介词。句意同上。固定短语in harmony with意为“与……协调”。故填with。]
64．visitors [考查名词。句意：今天，龙脊梯田吸引了成千上万的游客前来欣赏这个由人与自然共同创造的伟大奇迹。此处是定语从句的先行词，根据关系代词who可知，设空处指人，thousands of修饰可数名词复数，故填visitors。]
3．参考词汇：英语戏剧表演English Drama Show
In order to enrich our campus life and enhance our English level，the Student Union plans to hold English Drama Show in the Science Hall at 3pm next Friday.The members of English Drama Club will perform the highlights of Macbeth and KingLear，which are the masterpieces of Shakespeare as well as the treasure of English literature.This is a chance to appreciate the classics and pay tribute to literary giants.All students are welcome to join us.Please be punctual and your advice or suggestions will be highly appreciated.
Let’s explore the world of art and literature together!
Looking forward to your active participation.
A Special Appointment
Years ago I moved to Woodland Hills to take a job in a small hospital’s emergency department.No one wanted to work on Christmas Eve，so the shift(轮班)went to me.I kissed my family goodbye and went off to spend the night in the hospital.It was a thankless job.
At 9 pm，the ambulance brought in a man in his 60s who was having a heart attack.His face was pale，and he was frightened.The whole night I did my best to save his life.Before I left in the morning to spend Christmas with my family，I stopped by to see how he was doing.It was still tough，but he had survived the night and was sleeping.
The following year I got Christmas Eve duty again.At 9 pm sharp，the ward clerk told me there was a couple who wanted to speak with me.When I approached them，the man introduced himself as Mr.Lee and said，“You probably don’t remember me，but last Christmas Eve you saved my life.Thank you for the year you gave me.” He and his wife hugged me，handed me a small gift，and left.
The following year a new doctor had joined the group，but I wanted to see if Mr.and Mrs.Lee would return.This time，I volunteered for the shift.I kept an eye on the door.Once again，at exactly 9 pm，the Lees appeared，carrying a warmly wrapped bundle.It was their new grandchild.
Mr.Lee，his family and I spent 13 Christmas Eves together.In the later years the staff all knew about the story and would work to give me time with him in the break room，where we spent a half－hour each Christmas Eve.
Last year I saw Mrs.Lee alone in the hospital with a gift for me.
I carefully opened the package and found a crystal(水晶)bell inside with the word “Friendship” engraved(雕刻)on it.
Last__year__I__saw__Mrs.Lee__alone__in__the__hospital__with__a__gift__for__me.Mrs.Lee looked pale.She told me Mr.Lee died from another heart attack two days ago.But he had never forgot our appointment.He prepared the last gift days ago.They lived with a grateful heart and had a meaningful life for as long as 13 years.The appointment is a reminder of the fortune they got from me and the God.
I__carefully__opened__the__package__and__found__a__crystal(水晶)bell__insidewith__the__word__“Friendship”__engraved(雕刻)on__it.Now，my family，my friends and I ring that bell on every Christmas Eve at exactly 9 pm and offer our best wishes to the man who we won’t forget.The bell always reminds us of being helpful to others and thankful to people who have helped me.